Nyhed Reduced price!
Custom Print Lærred Kunst Plakater Og Prints Familie Foto Anime-Filmen Pet Wedding Landskab Jubilæum Slogan Til Boligindretning

Custom Print Lærred Kunst Plakater Og Prints Familie Foto Anime-Filmen Pet Wedding Landskab Jubilæum Slogan Til Boligindretning

kr21.86

-55%

kr48.60

Ny vare

På lager

Tags: blade runner-plakat, øl ur, stort abstrakt lærred maleri, plakat væggen, maling, naruto maling, brugerdefineret logo, barbi shirt, mortal kombat plakat, indretning hjem.

BEMÆRK

1,billedet er ikke håndlavet, det er trykt af maskine på lærred, som er det bedste materiale til at male, den er tyk,storng,vandtæt,har det levende farve og vil ikke falme,er den ideel til hjemmet udsmykning, kids soveværelse dekoration,stue dekoration,gave. 2,plakaten er uden i og uden ramme til at holde nede, shipping cost er,ikke inde strakte ramme,ingen uden for rammen,kun rullet lærred.men denne størrelse er sædvanlige fotoramme størrelse, og du kan få en klar ramme nemt. 3,Som belysning effekter, farven på objekter, der måske er lidt forskellige fra billeder. 4,Hvis du har nogen problemer,kan du kontakte med os,vil vi svare dig så hurtigt som muligt.Tak!

STØRRELSE REFERENCE

Check venligst nedenstående størrelse at sammenligne.

Maleri Scene

Forskellige stil maleri egnet til forskellige rum,hvis du kan lide ,vi også acceptere brugerdefineret.

Køber Vis

Vores maleri gøre dig staisfied,det er vores eneste ønske.

Hvorfor Vælge Os

Vi kan tilbyde en høj kvalitet med lav pris,langsigtet samarbejde er godt for dig og os. 1.Vi bruger professionel og stærk PVC RØR emballage for at sikre sikkerheden af din pakke i transport. 2.Vandtæt tape viklet rundt om røret.

Om Forsendelse

Materiale Lærred
Wall Decor
Medium Vandtæt Blæk
Frame mode Urammet
Stil Moderne
Oprindelse KN(Oprindelse)
Base Lærred
Cuadros
Technics Sprøjtemaling
Billeder
Model-Nummer Brugerdefineret
Emner abstract
Ramme No
Anvendelse
Type Lærred Oplag
custom print Høj Opløsning Billede
Original No
Er Smart Enhed No
Lærred Malerier
Brugerdefinerede størrelser og Billeder
Plakater Og Prints
Form Lodret Rektangel
Faldende Shipping

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer