Nyhed Reduced price!
Mikrotik CCR1036-12G-4S-Router Bord 4 x SFP-porte, 4 x Gigabit Ethernet-Porte

Mikrotik CCR1036-12G-4S-Router Bord 4 x SFP-porte, 4 x Gigabit Ethernet-Porte

kr6 105.19

Ny vare

På lager

Tags: 10g sfp, poe bestyrelsen, cloud pc, gpon router, Mikrotik, gigabit poe injector, fiber ethernet, routeren sfp, gigabit router, mikrotik routerboard.

Mikrotik Router Bestyrelsen CCR1036-8G-2S+EM 2 x SFP+ - Porte, 8 x Gigabit Ethernet-Porte

Jeg kan forsikre dig, at kvaliteten af vores produkter for at sikre, at vi giver dig den bedste service for at sikre den hurtigste levering, mest sikre måde at levere varen til dine hænder!Hvis du har spørgsmål efter at have modtaget produktet, eller har problemer med kvaliteten, er du ikke i panik, du er velkommen til at indsende tvister, bedes du kontakte vores kundeservice, vil vi give dig den mest tilfredsstillende svar!Happy shopping, mange tak

Produkt-Attributter MT CCR1036-12G-4S CLOUD-CORE ROUTER 1036-12G-4S

CCR1036-12G-4S er en carrier grade router med en banebrydende 36 core Tilera CPU!Hidtil uset magt og de bedste resultater - dette er vores nye flagskib enhed.Over 20 gange hurtigere end vores tidligere top model, Cloud-Kerne understøtter overførselshastighed på op til 24 millioner pakker per sekund, eller op til 16 gb - wire hastighed.

Enheden kommer i en 1U rack case, har fire SFP-porte, tolv Gigabit ethernet-porte, seriel konsol og en USB-port.En farve touchscreen viser enhedens status -, trafik-grafer, eller give adgang til simple indstillingsmuligheder.

Det har to SODIMM-sokler, som standard leveres med 4 gb RAM, men har ingen hukommelse grænse i RouterOS, så vil acceptere og bruge 16 gb eller mere.Den leveres med strømforsyning og 1U rackmount tilfælde.

Cloud-core-router, er drevet af RouterOS, en fuldt udstyret routing styresystem, som er blevet konstant forbedret i femten år.Dynamisk routing, hotspot, firewall, MPLS VPN, avanceret quality of service, load balancing og limning, real-time konfiguration og overvågning - bare et par af de store antal af funktioner, der understøttes af RouterOS.

Testet og anbefalet til brug med MikroTik SFP-moduler: S-85DLC05D, S-31DLC20D og S-35/53LC20D (ikke inkluderet)

Detaljer

Produktkode

CCR1036-12G-4S

SFP DDMI

Ja

CPU nominelle frekvens

1.2 GHz

CPU kerne-tæller

36

Størrelsen af RAM

4 GB

Arkitektur

Fliser GX

10/100 Ethernet-porte

10/100/1000 Ethernet-porte

12

MiniPCI slots

MiniPCI-e slots

Antallet af USB-porte

1

Strømstik

1

PoE ud

Ingen

PoE

Ingen

Understøttede input spænding

13 V - 30 V

Spænding Skærm

Ja

PCB temperatur overvågning

Ja

CPU temperatur overvågning

Ja

Dimensioner

355x145x55cm

Operativsystem

RouterOS v6 (64bit)

Driftstemperaturområde

Antal omgivende temperatur 50C 1.2 Ghz; 70C 1Ghz CPU kerne frekvens

Licens-niveau

6

Antenne gain DBI

Ingen

Aktuelle Skærm

Ja

CPU

TLR4-03680CG-12CE-A3b

Max Strømforbrug

69W

SFP-porte

4

SFP+ - porte

USB-stik type

microUSB type AB

Antallet af kæder

Seriel port

RS232 Billede

1.WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. 5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! 7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering. 8.Leveringstid:

Hvis din fragt vejer op til 20 kg eller derover, eller har du brug for større mængder, kontakt os eller mail til os, vil vi give dig nye emballage-specifikationer, så prøv vores bedste for at spare nogle omkostninger til transport for dig, og så, at det produkt, pris, der kan være til nogen fordel for dig!

Vi er en stor fremstillingsvirksomhed grupper i Kina, vi sælger gennem Alibaba, der er eneste formål ,det er bedre at fremme vores produkter,er alle vores virksomhed, produkter, der leveres direkte fra fabrikken, så kontakt os , håber at etablere langsigtede venlige og gensidige samarbejde mellem hinanden !

Vi leverer 6-12 måneder garanti.Hvis varen er defekt, bedes du underrette os inden for 3 dage efter levering.Alle varer skal returneres i deres oprindelige tilstand, med henblik på at kvalificere sig til en refusion eller ombytning af varer.Elementer, der returneres efter 15 dage for levering er kun berettiget til reparation.Køber er ansvarlig for alle forsendelsesomkostninger.Når du køber, betyder det, at køber har givet stiltiende samtykke til politik.Hvis yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte os, vi vil arbejde med dig for at nå win-win.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

oprindelsessted Kina
CPU kerne-tæller 36
Mærke ZHWCOMM
XPON rs232
Kompatibel Mikrotik
Mængde 1STK
Størrelsen af RAM 4 GB
10/100/1000 Ethernet-porte 12
CPU TLR4-03680CG-12CE-A3b
Hukommelseskort Type MicroSD
Model-Nummer CCR1036-12G-4S
Seriel Port Engelsk Firmware

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer