Nyhed Reduced price!
Inverter Plade Øvre Plade 200T Elektrisk Svejsning Maskine Kredsløb MOS svejser-Svejsning Maskine

Inverter Plade Øvre Plade 200T Elektrisk Svejsning Maskine Kredsløb MOS svejser-Svejsning Maskine

kr157.27

-8%

kr170.95

Ny vare

På lager

Tags: inverter svejsning plade, kobber svejsning plade, bestyrelsen igbt, sølv svejsning plade, bolden aksel, bestyrelsen tig, kredsløb inverter svejsemaskine, esab svejsning inverter board, control board inverter svejsemaskine, microtek inverter kredsløb.

modname=ckeditor

Svejsning inverter inverter board 200T svejser kredsløb afsnit Ruiling svejser kredsløb MOS rør svejser

Skal du bruge en ren anti-statisk klud til at rengøre kølepladen af røret og jævnt lag det med termisk ledende siliconefedt

Check om isolering silikone klud om radiatoren er i god stand, og om der er skader.Hvis der er skader, skal det udskiftes.Rengør overfladen af radiator og isolering klud.Kontaktfladen mellem isolering klud og radiator bør være belagt med varmeledende siliconefedt.

Fastgør pladen til radiatoren, og spænd den plade fastsættelse skrue.Test derefter rør, radiator fin og radiator isolationsmodstand er kvalificeret, ubetinget inspektion silikone klud udskiftning indtil kvalificeret.

Kontrollere, om de positive og negative ledninger og positive og negative søgeord, svarer ikke til at ændre god plug, hvis de ikke er sikker, skal du tage et foto for at sende kundeservice høring.

Efter en ekstra strømforsyning er tilsluttet, testkører og andre parametre, der opfylder kravene, så der er slukket for strømmen, og dc-strømmen er tilsluttet

'

DIY-Forsyninger ELEKTRISK

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer