Nyhed Reduced price!
Genanvendelige Binde Stropper Brugbar Tie-Wraps Justerbar Nylon Kabel-Zip Bånd 100 Pack Kabel Management 50 Lbs Trækspænding

Genanvendelige Binde Stropper Brugbar Tie-Wraps Justerbar Nylon Kabel-Zip Bånd 100 Pack Kabel Management 50 Lbs Trækspænding

kr43.90

Ny vare

På lager

Tags: genanvendelige wire rem, kabel-nummer, beaded kabelbindere brugbar, grå kabel-zip bånd, kabelbinderen udgivelse, nylon lager, 3 binde stropper, genanvendelige rem, 1 lynlåsen, strap wire.

Beskrivelse: Genanvendelige Kabelbindere

Herunder: 100 stk/pose

Materiale: Plastik Nylon

Farve: Hvid eller Sort af Random

Længde: 150/200/250/300mm

Lederen af kabelbinderen er 8mm bredde 7,2 mm

Bemærk:

1. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne.Tak! 2. Bemærk, at 1-3mm fejl på grund af manuel måling.Sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.

Forsendelse

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende de punkter inden for 3-7 dage, når din betaling er gennemført.Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, brokeragefees, told og afgifter for import i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Materiale Nylon
Model-Nummer 8*150
Længde 150/200/250/300mm
Type Genanvendeligt Kabel Uafgjort
Oprindelse KN(Oprindelse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer