Nyhed Reduced price!
Amerikansk stil strygejern vintage home decor retro enkel bar og butik vægdekoration med LED lys kreative personlighed ornament

Amerikansk stil strygejern vintage home decor retro enkel bar og butik vægdekoration med LED lys kreative personlighed ornament

kr139.08

-19%

kr173.81

Ny vare

På lager

Tags: og harpiks, og figur, moderne ornament, metal ornament, hjem ornament, kaffe kop ornament, cup ornament, og indretning, sofabord ornament, coffee bean harpiks.

Fml20263a grøn 30 * 4.5 * 30cm

Fragt beskrivelse

1. Prisen på alle produkter i vores shop er ude af pris, uden porto, fragt og skat (fragten er betalt af kunderne selv).Hvis de produkter, du køber, er stort og let at blive beskadiget, vil de blive sendt på træhylder.Det kan mindske muligheden for produkt skader under transport.Omkostningerne for hvert træ ramme er 15 yuan.

2. Om produktet emballage: vi vil pakke produkter i henhold til forskellige produkter.Hvis de produkter, der er nemme at blive brudt, vil de blive pakket ind i boble poser, som derefter pakkes i uafhængige papkasser, og derefter pakket i store kasser.Efter de produkter, der er pakket i god stand, uden der vil blive forstærket med trælister.Lag på lag emballage for at beskytte vores produkter, disse processer er afsluttet af vores virksomheds professionelle emballage master, der er ansvarlig for, at du er ansvarlig for os selv.Så vær tro os, fordi virksomheden er baseret på ærlighed, og kun på denne måde kan vi skabe en langsigtet relation.

3. Levering metode: til transport-mode kan blive hurtig levering og logistik.Send hurtig kontakt venligst kundeservice for at ændre fragt, og du betaler fragt til os først, vi hjælper dig med at betale til hurtig selskab, sende logistik generelt direkte linje logistik -, fragt-til at betale, har brug for at samle op.Der er direkte logistik fra Yiwu til alle dele af landet.Når du vælger logistik, vil vi forsøge vores bedste for at vælge aflæsning punkt, som er tættere på dig.Vi garanterer ikke, at det er tættest på dig.Hvis der er udpeget en logistik, forklar med kundeservice personale, og angiv den adresse og kontaktoplysninger på Yiwu logistik virksomhed.Efter levering, vil vi informere dig om leveringstiden, ordrenummer og kontaktoplysninger for shipping-afdeling så hurtigt som muligt.Levering logistik fragt er generelt beregnes efter volumen, hvis der er en højere fragt som grund for afvisning, vi vil ikke vende tilbage.Vi kan ikke garantere, at hastigheden af transporten.Transport tid i de forskellige regioner er forskellige.Hvis der er en kunde, som har en klar gang krav, skal du ikke placere en ordre.Når du placerer en ordre, vil produktet ikke kunne leveres, fordi den ankomsttidspunkt er ikke i tide.Kunden vil bære den frem og tilbage, fragt og alle tab.Du bedes venligst medbringe dit ID-kort til fragtcentral for at afhente varen. (køberen skal bære de udgifter der er for levering procedurer efter ankomsten, eller levering af udgifter i forbindelse med logistik firma til at levere varerne til døren.)

Efter salget beskrivelse

1. Hvad med defekt farve forskel produkter?

Først og fremmest, læs venligst vores vejledning og forsendelse instruktioner omhyggeligt før du køber

I tilfælde af små defekter, små maling drop og andre problemer, vil vi rettidig efter-salg samråd med dig igennem en god kommunikation, hvis vores problemer med kvaliteten, hvilket resulterer i manglende salg, problemet produkter har tilbage, og replacement service, kan også løses gennem kommunikation og forhandling.

2. Hvordan om mindre hår og forkert hår?

Finde mindre produkter, bedes du rettidig kontakt os, vil vi inden for en vis tid til at gennemgå picking levering proces, som er virkelig vores grunde, vil vi bære ansvar.

En du kan acceptere, at selskabet vil være på dit næste køb, når erstatningen er en smuk gave, og forskellen refunderet til dig.

B du udfylder ikke er acceptabel, skal du vælge en refundering, bedes du sende produktet i original emballage spiller en god pakke, til at sikre, at der ikke påvirke selskabets sekundære salg, i fald den originale emballage eller produktskade påvirker sekundær salg, selskabet afviser eller ikke anses for modtaget.

3. Om et beskadiget produkt, hvordan?

På produktets emballage, vi har gjort, og virksomheden kun med velrenommerede logistik firma til at sikre, at varerne kommer sikkert frem. I tilfælde af at varen er modtaget beskadiget repareres, bedes du inden for 48 timer til at tage billeder til vores kundeservice bekræftelse , vil vi arkiv opbevaring tilstand er 1. Den næste genpåfyldning udskiftning. 2. Den næste genpåfyldning, når fradrag for det samme beløb til købsprisen. Oversøiske og Hong Kong, Macao, bortset fra Hong Kong og Macao på grund af de lange afstande, de transportmidler, som følge af de skader, vi ikke kan bære det.

Afkast og udskiftning varsel

1. Kunden modtog varen 4 dage kernen af varer, mængde og kvalitet, spørgsmål, feedback besked kundeservice. De varer inden for 4 dage uden indsigelse, som denne gang uden problemer , Lukke handlen. Det subjektive er ikke tilfreds, for fantasien, for den grund, ingen egentlige problemer med kvaliteten tilbage, vil ikke blive accepteret. Før afsendelse kontrolleret og professionelt pakket.

2. Vende tilbage foran vær med til vores kundeservice meddelelse, skal du bekræfte den produktkategori, mængde. Hvis du ikke modtog nogen meddelelse, direkte afkast, vil vi ikke blive accepteret. Returnering af varer skal være i original emballage er intakte, produktet er intakt, ikke påvirker den sekundære salg, i tilfælde af emballagen eller produktet skader påvirker sekundær salg. Selskabet afviser eller ikke anses for modtaget, vil vi ikke blive returneret.

Oprindelse RS(Oprindelse)
emballage kartonemballage
Materiale Jern
Kategori Mural Decoration
farve black
Bruger Boligindretningsprodukter tilbehør.
Plads stue
Er Smart Enhed No
Tema cross
Stil Amerikansk Stil

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer