Nyhed Reduced price!
Mini F&G Laser 4 Mønstre projektor Club Bar, Dans Disco Og Shop Hjem Xmas Party DJ Effekt Belysning Lys Show+Stativ N8Y4

Mini F&G Laser 4 Mønstre projektor Club Bar, Dans Disco Og Shop Hjem Xmas Party DJ Effekt Belysning Lys Show+Stativ N8Y4

kr105.74

-22%

kr137.31

Ny vare

På lager

Tags: land, der er part lys, fødselsdag indretning party, arbejdslamper, kamera stativ, circle material, dj laser, dj, companion doll, dj mixer, papir disco.

Vores produkter er egnede til sted: DJs, Bands, Barer, Pubber, Klubber, Roller skøjtebaner, KTV, Familie, fest, Fødselsdag, fest, Festival, Indkøbscenter, Butik, bryllup, café og andre udpegede sted.

Eshiny, Vi producerer lys Fase elektriske produkter, fabrik, har vi flere produktlinjer, der er etableret i 2008, har vi specialiseret os i produktion og salg af elektroniske produkter til at berige vores produkt og kvalitet, vi leverer produkter til kunder i Kina og andre lande, Hvis du har brug for at købe en stor mængde af produkter, så kontakt os direkte, tak.

Primære Parametre:

Funktion:

Høj kvalitet 4 mønstre Rød Grøn Laser lys;

Auto play mode/sound play mode;

Passer den Globale Magt, USA/EU-stikket, eller AU/UK converter+ OS stik;

Lys Effekt: Mønster Gobo(s): at flytte F&G laser 4 mønstre projektor;

ESHINY Ægthed Garantere ,1 års garanti

Lys Effekter: Mønster Gobo(s): at flytte F&G laser 4 mønstre projektor, kan du Justere flash hastighed og motorens omdrejningstal, kan stoppe et mønster, se Venligst vores produkt virkning billeder eller Video; Bemærk: Nogle af de bivirkninger, skal smoke machine!

Bedste Projektion Afstand: 1-6m

Laser Kilde: Høj kvalitet laser Diode Rød: 650nm Grøn:532nm,150,designet laser spot (i mønster) har en effekt på mindre end 0,1 mw, og kan anvendes sikkert.

Arbejde mode: Auto play/Lyd-spil/flash spil;

Control mode: Manuel kontrol;

Lyd(Musik) - tilstand: med Passende interval afstand, med musik af the ring (bas), ændringer i mønstret af de stærke og svage.

I en vis afstand, en bestemt lyd intensitet, en stor højttaler, med styrken af musik konvertering laser styrke (Bemærk: du må ikke bruge telefonen teste denne funktioner , telefonen at spille musik er ikke relevant i denne tilstand, fordi telefonen er for lille til at spille musik styrke, ikke vores lette spørgsmål, denne tilstand, hvis for Stor højttaler virkninger design produkter);

Auto-spil: de mønstre, auto bevæger sig og ændre sig ;

Flash-spil: Fra tid til anden, laser vil køre, stoppe for et stykke tid;

Light-Knappen:

7. Power-knap: Tænd, sluk, tænd, at flash-spil.

6. Flash controller: kan Justere strobe hastighed;

4. Musik/Auto-knap: skift Musik(Lyd) spiller eller Auto play-tilstand;

3. Motor Controller-knappen: kan Justere motorens hastighed, kan ændre laser mønstre mønster flytning hastighed, og kan holde op til et mønster;

Brug af miljøet: 15 ~ 35 Celsius indendørs;

Varm-up tid : 2 til 8 minutter.

Materiale: Blå metal shell;

Strømforsyning: I PUT AC100V~240V,50Hz~60Hz, der passer til den Globale Magt, USA/EU plug power eller AU/UK converter + US-stik, kun at vælge et sæt, kan du sende en besked til os;

Garanti: 1 år ,i et år, gratis reparation, men købere nødt til at betale tilbage og sende shipping cost.

Produkt Størrelse: 120x51x90mm;

Pakke størrelse: 170 x120 x70mm;

Pakke Vægt: 0.38 kg

Anvendelsen af steder: disco, diskoteker, barer, KTV, fødselsdagsfest, familiefest, bryllup, dj sted ......

Før du køber BEMÆRK:

Undgå venligst øjne udsættes for direkte stråling.Eller det kan gøre øjne ubehageligt.Være opmærksom på at undgå, at børn, der bruger det alene.

Lys effekter, billeder og videoer i et simuleret miljø fest eller på en bar , i et mørkt rum og har den rigtige mængde af røg, forskellige miljøer og har en fantastisk effekt.

Laser lys ved hjælp af en stepper motor til at flytte effekt, Så det ville have en lille mængde af støj på runtime, som er et normalt fænomen, efter afprøvning, ikke vil påvirke produktets brug og stemme effekter.

Dette produkt er velegnet som en dør, der IKKE er vandtæt.Det foreslås, at der ved brug i tørt sted, undgå våde , varme og støvede omgivelser.hold den væk fra brandfarlige materialer og væske.

Det lys, at arbejde 4 timer, har brug for at hvile mindst 30 minutter.

Før brug, bedes du læse manualen.

Pakken Indeholder:

* 1.Laser lys: 1stk

* 2.AC-strømkablet: 1 stk(US/EU stik eller AU/UK converter(stik) (du kan vælge en power))

*3.Engelsk manual: 1stk

*4.Stativ: 1stk Element Billeder

LEVERINGSTID:

1. Vi leverer til hele VERDEN som gave.

A. Kina Post Luft Parcel: den tid, der kræves: 15 til 45 arbejdsdage ; B. HongKong Indlæg Luft Parcel: den tid, der kræves: 12 til 30 arbejdsdage ;

C. UPS: der kræves tid:3 til 7 arbejdsdage; D. EMS: den tid, der kræves:5-9 arbejdsdage;

E. DHL: den tid, der kræves:4-7 arbejdsdage.

2.Hvis du ikke kan lide den tilsyneladende lange leveringstid, skal du vælge EMS, ups, dh, tak.Vi ønsker ikke at få en negativ eller en neutral eller en lav DSR score kun på grund af den shipping tid. 3. På grund af det land eller en del af årsagen skyldes (par) produkter, der er lang tid ankommer, bedes du kontakte os, vil vi gøre vores bedste for at løse disse problemer,tak.

4.Nå Rusland, Brasilien, og visse andre lande har brug for intelligens 25-50business dage, hurtig forsendelse, vil også tage længere leveringstid, du skal vide

BETALING OG TILBAGEBETALING: 1.Vi accepterede Spærrede betaling.

2.Vores priser omfatter ikke nogen told eller skat. 3.TILBAGEBETALING,hvis du ikke kan lide varen,bedes returneret varen til os,og du skal betale portoen,du skal vide.

KONTAKT OS: Hvis du har spørgsmål,bedes du kontakte os,vil vi solove dit problem;

Alle spørgsmål vil blive besvaret inden for 48 timer Feedback:

Giv os venligst en Positiv og 5 stjerner positiv feedback .og vi vil gøre det samme for dig.Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os først, og vi vil løse dit problem.

Magt 5-15w
Laser kilde
Mærke ESHINY
Stikket OS/EU plug power eller AU/UK converter + US-stik
Strømforsyning
Spænding 100-240V
Tilbehør
Stil Mini
Element Type Fase Belysning Effekt
Vågnede Tilstand
Produkt størrelse
Oprindelse KN(Oprindelse)
Lejlighed Home Entertainment
Control mode
Model-Nummer N8Y4
Garanti
Flash controller
Lys Effekt At flytte F&G laser 4 mønstre projektor

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer