Nyhed Reduced price!
Dagbog af En Wimpy Kid Vol.11Good Kids Bad Kids Tosprogede Comic Book Original Titel :Cabin Fever Forenklet Kinesisk og engelsk

Dagbog af En Wimpy Kid Vol.11Good Kids Bad Kids Tosprogede Comic Book Original Titel :Cabin Fever Forenklet Kinesisk og engelsk

kr79.31

Ny vare

På lager

Tags: dagbog af en wimpy kid book engelsk, tegneserier engelsk, audi a3 virtuelle cockpit, 19 xian, kabine kuffert, ahegao med, japansk tradition, els bøger, blæk markør sæt, uhyggelig tshirt.

Grundlæggende information:

Original engelsk Titel:Dagbog af En Wimpy Kid 6: Cabin Fever

Aldersgruppe: 7 - 14 år

Udgiver: Nyt Århundrede Forlag; Første Udgave (Marts 2018)

Paperback:195 sider

Sprog: Kinesisk (Forenklet) (ingen pinyin), engelsk

Format: 32

ISBN: 9787540553647

Produkt størrelse:21 x 15 x 3 cm/8.3 x 5.9 x 1.2 Oversigt over denne historie:

Greg Heffley er i store problemer.Skolens ejendele er blevet beskadiget, og Greg er den hovedmistænkte.Men den skøre ting er, at han er uskyldig.Eller i det mindste en slags.

Myndighederne er ved at lukke i, men når en overraskelse blizzard hits, Heffley familie er fanget indendørs.Greg ved, at når sneen smelter han nødt til at stå over for den musik, men kan nogen straf være værre end at blive stukket ind med din familie i ferien?

Bemærk: En engelsk bog deler sig i to bøger, Både på Kinesisk og engelsk .Dagbog af En Wimpy Kid 11 og 12 sammen =Den hele bog i dansk Titel"Cabin Fever "

Format Indbundet
Alder Alder 8-12 År
tilstand Ny
Sprog engelsk
Udgivelse År 2010-Nu
Bindende Fint Bindende

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer