Nyhed Reduced price!
OUDINI 100 % UNLOCKED128GB arbejde For Google Pixel XL Bundkort Oprindelige Google Pixel XL Bundkort 128GB

OUDINI 100 % UNLOCKED128GB arbejde For Google Pixel XL Bundkort Oprindelige Google Pixel XL Bundkort 128GB

kr537.62

-26%

kr726.52

Ny vare

På lager

Tags: vivo 6 bundkort, combo xeon, dual xeon gaming bundkort, oneplus oprindelige bundkort, bundkortet, 6s nand, bundkortet pc, cykel g3, google pixel xl bundkort, asrock dvs h310cm.

Velkommen til ShenZhen Sinkind Technology Co.,Ltd

Først og fremmest ,jeg er meget taknemmelig for at stole på vores virksomhed andselecting vores produkter.

100 % UNLOCKED128GB arbejde For Google Pixel XL Bundkort Oprindelige Google Pixel XL Bundkort 128GB

Om bundkortet Dette bundkort er brugt,er ikke ny.ikke,reparation Dette bundkort er original,ikke kopier.Dette bundkort er fuld arbejdstid,ikke er beskadiget.ikke,reparation af Produkter er nøje knyttet til test Dette bundkort er For Google Pixel XL Bundkort 128GB

BESKRIVELSE

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har anyquestions.Vi vil svare dig så snart vi kan.Vores kunder er prioriteret.Det er vores ære at gøre du er tilfreds med vores produkter og service.Pleasenotify os, før du sender nogen negativ feedback.Vi kan garantere, at vi willdo vores bedste for at gøre dit køb til en god oplevelse.Hvis du er satisfiedwith vores produkter og tjenester, give et 5 stjernet positiv feedback til os, tak youvery meget.

BETALING

Der er mange betalingsmetoder til rådighed på Hjemmehosfeen.dk såsom kreditkort, real-time bankoverførsler, offline betalinger (bankoverførsler og Western Union).Du kan vælge en metode, som er mest praktisk for dig.For at beskytte dine interesser, din betaling vil blive midlertidigt opbevares af Hjemmehosfeen.dk, og vil ikke blive frigivet til os, indtil du modtager din ordre, og er tilfreds med det.

FORSENDELSE

1. Forsendelse omkostninger: Klik på "Fragt og betaling" fanen på produktet detalje side, og du vil se at de levering detaljer.Du kan beregne portoen ved at indtaste de krævede oplysninger.

2. Tid i transit: Transit varierer med forskellige levering metoder.

3. Item Processing Time: behandlingstiden for en bestemt rækkefølge varierer med produkt-type og materiel status.For det meste, at behandlingstiden kan være 3 til 15 arbejdsdage.

RETURRET

Hvis du ønsker at bytte de elementer, der er modtaget, skal du kontakte os inden for 3 dage efter modtagelsen af din ordre.Og, du skal betale ekstra shipping gebyrer, der er afholdt, og de elementer, der returneres, skal være holdt i deres oprindelige status.

FEEDBACK

Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det vil kun tage dig 1 minut.Tak!

Model-Nummer FOR Google Pixel xl
Mærke oudini
Kompatible Mærker Andre

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer