Nyhed Reduced price!
Efterår og Vinter Nye Kvinde SprortSwear Sport Toppe, Bukser 2stk Yoga Sæt Faste Kører, Jogging, Fitness Tøj, Afslappet O-hals Træningsdragt

Efterår og Vinter Nye Kvinde SprortSwear Sport Toppe, Bukser 2stk Yoga Sæt Faste Kører, Jogging, Fitness Tøj, Afslappet O-hals Træningsdragt

kr226.50

-39%

kr377.48

Ny vare

På lager

Tags: kvindelige kører, passer til yoga, velour mærke træningsdragt, superman t-shirt, yoga bukser kvinder pack, kvinder vest sæt, sport top, kvinder kan tilpasses træningsdragt, 2 delt sæt vinter, sport passer til kvinder, kort træningsdragt kvinder.

Bemærkning:

1. Dette fitness tøj størrelsen information er kun til reference, vent 2-3 cm (2,5 cm=1 tomme) forskel på grund af manuel måling.

2. Under nogle omstændigheder, på grund af den beslutning, faktor osv., den virkelige vare farven kan være lidt forskellige fra, hvad der vises på din skærm, håber du kan forstå.Tak!

Efterår og Vinter Nye Kvinde SprortSwear Sport Toppe, Bukser 2stk Yoga Sæt Faste Kører, Jogging, Fitness Tøj, Afslappet O-hals Træningsdragt

Tak for at besøge vores shop og gøre forretning med os, til at yde en bedre service, bedes du tage et minut til at læse nedenstående tips:

1. På grund af måling og skyde metoder, der kan være lidt farve forskel og 1-3cm størrelse tolerance mellem de billeder og den fysiske produkter, vær venlig at forstå.

2. Kontakt os, hvis du ikke modtager pakken indenfor den leveringstid.

3. For bulk køb, kontakt os venligst for bedre pris.

4. For at undgå fejl, bedes du forlade dit fulde navn og klart adresse.

5. For ethvert problem, skal du tale med os, før du giver en kommentar, vi vil gøre vores bedste for at give dig den bedste løsning.

6. Din 5-stjernet evaluering og virksomhedens vokser, er det vores mål, så du bedes ikke efterlade en negativ feedback eller forelægge en tvist, før du kontakter os.

7. Hvis du er tilfreds med vores produkt og service, kan du fortælle dine venner.

Tak igen, og nyd din shopping.

EARTHCORE er opgradering mærke af R&S, R&S var oprindeligt fra GENSTARTE, efter 12 års hårdt arbejde, Amy og Suzi har startet deres egen virksomhed, er det en ny start for deres liv, de vidste, at de kommer til at stå over for forskellige problemer, men de troede, at de ville erobre dem og opnået noget.Ligesom i sport, hver gang, når du tror, du er tæt på grænsen, så længe du holder gå en lille smule mere, mens du, vil du opleve en bred vifte af glæde.Vi har forsøgt at levere dette budskab: hvis du er ivrig efter og klar til at gøre noget nyt, det er aldrig for sent, genstarte en ny rejse, der holder os aktive, positive og unge.

Nu, efter næsten et års indsats, Amy og Suzi voksede op en lille smule på B2C området, i løbet af denne ene år, vi havde en masse hårde tider, men gennem løbende uddannelse, læring og hjælp fra de omkringliggende og support af vores kunder, vi er her stadig, og bliver stærkere, og vi tror, vi er ligesom jordens kerne, at akkumulere styrke gennem hundreder af tusinder af år, og endelig er det mere og mere magtfulde, vi er som et micro jordens kerne nu, til at udvikle trinvis fast er vores mål, mener vi, at vi en dag kommer til at være fuld af power og endelig brast i vores gemt.

Vores slogan 1.0: Genstart, Forblive Ung.

Vores slogan 2.0: Kæmper For Bristepunktet, Ligesom Jordens Kerne

Velegnet Sæson Forår, Sommer, Efterår, Vinter
Itmes Type Lange ærmer, rund hals træningsdragt
Sport Stil Personlighed mode sexet afslappet træning tøj til kvinder
Størrelse S, M, L
Emner Kvinde sportstøj, fitness sæt
Passer til Passer til større end normalt. Tjek venligst denne butik er dimensionering info
Antal S-088
Oprindelse KN(Oprindelse)
Otheer Nmes Fitness tøj, sport passer til kvinder, træning tøj
Lukning Type Pullover
Køn KVINDER
Krave O-Hals
Sport Slid Type Kvinder er massivt sport toppe, bukser, 2 Stk sport sæt
Gældende scenarier Løb,fitness, jogging, fitness, yoga,træning, sport
Fejl Række 2-3cm
Materiale Polyester
Funktioner Åndbar, hurtigtørrende, svedtransporterende, hud-venligt
Mærke EARTHCORE

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer