Nyhed Reduced price!
2 stk/sæt Magnetiske Skruestik Gummi Beskytter Kæbe Bløde Kæber Beskyttende Kæber Ansigt Puder V-groove med Vandrette Retning For Boring

2 stk/sæt Magnetiske Skruestik Gummi Beskytter Kæbe Bløde Kæber Beskyttende Kæber Ansigt Puder V-groove med Vandrette Retning For Boring

kr22.04

-29%

kr31.08

Ny vare

På lager

Tags: facial øvelse, skruestik, plast vice, dør knop prop, kæbe skruestik, skruestik træ -, 3m døren stop, magnet striben, peacock portræt, kæbe kæber.

Funktioner:

Den ene side har V-formede riller i vandret retning, på den anden side har V-formede riller i lodret retning og 45 grader.

Efter objekter med konkave og konvekse former, de kan også være tæt monteret og fastgjort.

Stærk magnetisme, let at installere på Bænken Skruestik.

Specifikationer:

Materiale: Gummi

Størrelse: 140*32*25mm/5.51*1.26*0.98"

Antal: 2 stk

Anvendelse:

Bruges til at beskytte skrue fra skader, når fast på Bænken Skruestik.

Installeret på bænken vise, gevindet er spændt fast i rillen af beskyttelsesslippen, og Bænken Skruestikken er fastspændt.

Skruen er i en fast tilstand og kan vedligeholdes uafhængigt af en enkelt person.

Bemærkninger:

På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak!

Bemærk, at 1-3cm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

2 X Magnetiske Bænk Vice Kæbe Pads

[RelatedpruductTemplate] [/RelatedpruductTemplate]

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tid kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din ordre, efter 30 dage fra betaling, bedes du kontakte os.Vi vil spore din ordre, og komme tilbage til dig, asap.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. Levering :

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, der er modtaget.Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, vil det blive betragtet som bruges og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER ERSTATNING til dig.Der er INGEN UNDTAGELSER!

Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering, samt dit ordre ID.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Hjemmehosfeen.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED EN

UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Hjemmehosfeen.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig.Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi kan udføre din tilfredshed.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Mængde 2stk
Model-Nummer beskyttelse strip
Mærke alloet
Materiale Gummi
Størrelse 140*32*25mm/5.51*1.26*0.98"
Type Andre

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer