Nyhed Reduced price!
For Tuya Smart Liv WiFi Gardin Skifte Modul for rulleskodde Blind Motor Smart Home For Google Startside

For Tuya Smart Liv WiFi Gardin Skifte Modul for rulleskodde Blind Motor Smart Home For Google Startside

kr78.45

-25%

kr105.99

Ny vare

På lager

Tags: skifte tuya, uaz blinds, tilpasse wifi, skifte wifi, gardin motor, baggrund for fødselsdagsfest, rulleskodde skifte, døren tuya smart, blinde roller, orvibo zigbee gardin.

Funktioner:

1. Timing funktion: tilslut det smart skifte til et gardin motor, du kan åbne/lukke gardiner med din mobiltelefon, til enhver tid, sætte arbejdstiden tidligere, automatisk åbne gardiner i morgen og vågne op i solen.

2. Kontrol programmet når som helst, hvor som helst: hentning af et gratis program på din mobiltelefon, kan du oprette forbindelse til Wi-Fi, kan du fjernstyre enheden fra hvor som helst via den applikation, og styre åbning/lukning af forhænget til enhver tid.

3. Håndfri stemmestyring: Du kan bruge stemmekommandoer til at åbne og lukke gardinerne.Det giver dig en smart liv og lettere at lade gå.

Beskrivelse:

Kontakten er tilsluttet et gardin motor, du kan åbne/lukke gardiner med din mobiltelefon, til enhver tid, sætte arbejdstiden før, automatisk åbne gardiner i morgen og vågne op i solen.

Specifikationer:

Spænding: 220-240V

Shell materiale: ABS+PC

farve: Hvid

Strøm: 3A

Start-metoden: WIFI

Pakke Inkluderet:

1*skifte

1*remote control

Bemærkninger:

1. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne.

2. Tillad lille dimension forskel på grund af forskellige manuel måling.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Certificering CE
Spænding 220-240V
Rullende Hastighed /
Model-Nummer JD1961900
Watt /

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer