Nyhed Reduced price!
IXFN132N50P3 IXFN132N50

IXFN132N50P3 IXFN132N50

kr65.57

-8%

kr72.04

Ny vare

På lager

Tags: kit protoboard, STM32, elektron kit, raspberri, arduino, radio komponent sæt, mad bortskaffelse af affald dele, breadboard, kit raspberri, bortskaffelse af affald stænkskærm.

Vi tilstræber at opnå 5 stjerner rating for hver eneste transaktion.

1. Du bedes venligst bekræfte modtagelsen af produkter, hvis de elementer, du har modtaget , og hvis varen var beskadiget, bedes du straks kontakte os.send billedet til os, at vi kan kontrollere og give dig den bedste løsning .

2. Vi kun garantere Levering i tiden, men vi kunne ikke styre hurtig leveringstid.Vores relaterede salg person vil være ansvarlig for at sende AWB til de leverede varer, i det næste arbejdsdag.du kan kontrollere AWB på den hjemmeside, som vi sender til dig.For AWB du kan også ringe til den lokale afdeling af den udtrykkelige virksomheden i din virksomhed.

Feedback

1.- Som din feedback er meget vigtig for vores udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.husk at give os fem stjerner, som vores belønning!

2.Hvis du ikke er tilfreds med de varer, bedes du kontakte os inden de forlader negativ feedback, vi kan give dig den bedste løsning, Vi vil service til dig satisfactio

Mærke Fengyidz
Model-Nummer IXFN132N50P3
Type Integrerede Kredsløb
tilstand Ny
Anvendelse Elektroniske Komponenter

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer