Nyhed Reduced price!
LED 6-Niveau-Laser, Fregne Fjernelse af Hud Modermærke Fjernelse Mørk Plet Remover til Ansigt Vorte Tag Tatovering Fjernelse Pen Salon Beauty #278275

LED 6-Niveau-Laser, Fregne Fjernelse af Hud Modermærke Fjernelse Mørk Plet Remover til Ansigt Vorte Tag Tatovering Fjernelse Pen Salon Beauty #278275

kr79.31

-30%

kr113.31

Ny vare

På lager

Tags: ffpp2 kn95, laser-niveau, facial vakuum, circle material, ipl, lille solbrille, laser terapi håndled, muldvarp frastøde, vorte, xhp90.

Har 100% helt nye og høj kvalitet lavet. 1. Justere en passende tilstand niveau, som du har brug for til forskellige hud-område, forskellige mennesker kan have forskellige smerte tolerance, når du bruger denne mole pen. 2. Bare forsigtigt jævnt feje hud pletter, når du bruger det.Omhyggeligt bruge lidt kræfter, når du fjerner hud små skønhedsfejl.Du kan bruge lidt stærkere kræfter, når du fjerner hud store pletter. 3. Ikke gennembore huden eller lad nålen for så lang tid på en samme område, eller det vil brænde din dermis lag og resultere i unendear smerte. 4. Alvorlige og arvelige hud pletter problemer, anbefales at blive behandlet på hospitalet. 5. Enheden skal oplades hver 3-4 måneder, hvis ikke bruge for lang tid. 6.LCD-DISPLAY: viser, hvor meget strøm, det er, og niveauer af redskaber, som er meget klar til at læse en af dem 7.Opladning direkte fra USB-linie, let at bære og let at betjene. 6 niveau styrke justering/med en retail box

Drift: Power-Knap(tænd/Sluk): tryk Længe på knappen i 3 sekunder for at tænde for LCD display, som viser magt og gear(standard i første omgang), hvis ingen betjening i 30 sekunder, vil skærmen blive slået fra.For at tænde for skærmen igen, behøver du kun at trykke på nogen taster.Tryk kort på (On/Off) for at skifte output power, en celle repræsenterer en fil, der er fem boder, der kan justeres.Arbejder Nøgle(Ud): Tryk på ud-tast for at begynde at arbejde, LCD-skærmen blinker for at angive normal drift, overgang til at stoppe med at arbejde.Beskyttelse: tryk Længe(Ud) - knappen for 2 minutter til stop output-enheden, hvis der er behov for at fortsætte med at arbejde, leje-tasten, og tryk på den igen.

Pakken Indeholdt: 1 x Speckle Modermærke Fjernelse af Pen-1 x Stor Nål, 1 x USB Linje 5 x Små Nåle 1 x Instruktion.

Pakket Sikkert i Bubble Taske.

Alle varer vil blive afsendt inden for 2 hverdage efter din betaling er klar.Bemærk: China Post Air Mail/Parcel kun hører til på verdensplan post system, som er meget langsommere end Special Delivery.Elementer vil ankomme i 7-25 arbejdsdage til verdensomspændende normalt.Og ankomsttidspunkt også afhænger af nogle faktorer, og de forskellige områder.Den generelle ankomsttidspunkt tabel er vist nedenfor til din slutning:

Før placeing din ordre, bedes bekræfte, priser og andre detaljer med leverandøren.Sørg for at læse hele beskrivelsen, og acceptere transaktionen, før du køber.

Hvis varen er defekt, når du modtager det, eller du ikke er tilfreds med den, kan du returnere det inden for 14 dage for at få en ny eller pengene tilbage.Men de elementer, der skal være tilbage på fabrikken tilstand.Kontakt os venligst i forvejen, og dobbelt tjekke tilbage-adresse, før du returnerer det.Hvis varen er defekt i 3 måneder, kunne vi sender dig en ny erstatning for gratis eller tilbyde fuld refundering af købsprisen efter vi har modtaget den defekte vare.Hvis varen er defekt i 12 måneder, kan vi også tilbyde dig en udskiftning, men du er nødt til at betale for den ekstra fragt-omkostninger.

Vores mål er at give et højt serviceniveau, og vores kundeservice specialister er altid klar til at løse dit problem.Vi sætter stor pris på din 5-STJERNEDE POSITIV feedback og venligst lad IKKE negative feedback, uden at bede om hjælp.

Størrelse Length 7.3inch
Professionel & Hjemmebrug Ansigt Hud Stedet Fregne Fjernelse
Fremstillingsprocessen Maskine-Lavet
Passer Til Spot/Muldvarp/Tattoo/Vorte Remover
Pakke Ingen Retail Box eller Med en Retail Box Valgfri
Mærke Janedream
Item Skønhed Muldvarp Fjernelse Feje Sted Pen
Model-Nummer 278275
Funktion fjerner pletter uden at skade den normale hud
Strømkilde Genopladeligt Batteri
Type Hudorm Remover
Oprindelse KN(Oprindelse)
Stil Dot Muldvarp Fjernelse Af Pen
Materiale Metal

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer