Nyhed Reduced price!
Original Logitech H600 Trådløst Headset til Computere Via USB-Modtager(Sort)

Original Logitech H600 Trådløst Headset til Computere Via USB-Modtager(Sort)

kr446.53

-5%

kr470.04

Ny vare

På lager

Tags: mk220, logitech headset g930, w usb-headset, kontrol logitech, Logitech, logitech r800, logitech-mus, earphon, g533 logitech, basilisk.

Beskrivelse

1.Trådløs lyd

Tilslutte nano-modtageren i USB-porten og bevæge sig frit rundt i dit hjem eller kontor, op til 33 fod (10 meter) fra din computer.Nyd op til 6 timer af wireless audio med et genopladeligt batteri.

2. Fyldig stereolyd

Laser-tunet driver giver øget digital-lyd, der giver fuld indlevelse i musik, spil og samtale.

3. STØJ annullerer MIC

En fleksibel mikrofon kan være placeret bedre at fange tale og reducere baggrundsstøj.Den rigtige boom kan være skjult i hovedbøjlen og kan blive blokeret, når du ikke bruger det.

4. ON-EAR-KONTROL

Tænde og slukke ved hjælp af et simpelt in-ear-controlleren er beliggende på højre earcup for at justere volumen eller mute.På farten, butik nano-modtageren i bunden af den venstre øre-kop.

5. POLSTRET KOMFORT

Justerbar pude hårbøjle med roterende skum ørepuder er meget komfortable, selv efter et par timers lytning.Hovedtelefonerne er nemme at folde sammen og nem at bære.

6. USB-Modtager

Blot tilslutte nano-modtageren til din computers USB-port og glemme, at du er klar til at tale, lytte til musik eller spille.Opladning via det medfølgende USB-kabel-selv tale, mens den oplades.Nyd op til 6 timer af wireless audio med et genopladeligt batteri.

Billeder

Shipping 1. Kina Post Almindelige Lille Pakke Plus Kan kun spores i Kina, og ingen detaljeret sporing oplysninger i dit land. 2. EMS, DHL, UPS, TNT, eller Luftpost shipping metode er forudsat. 3. Gratis fragt: Gratis shipping at vælge lande og forskellige shipping måde.Tjek venligst Fragt og Emballering liste for yderligere oplysninger. 4. Leveringstid: EMS, UPS, DHL, Fedex og TNT : 3-7 dage.I sjældne tilfælde, nøje tilpassede frirum, som vil gøre leveringstiden lidt længere tid, så vær tålmodig. 5. Vi er ikke ansvarlige for nogen ulykker, forsinkelser eller andre problemer, der er ansvarlig for shipping service. 6. Eventuelle afgifter eller gebyrer, der er købers ansvar. 7. Venligst tjek din ADRESSE nøje, når behandlingen for. 8. Velkommen til at Kontakte os med ethvert spørgsmål, vil vi tilbyde dig tilfredsstillende svar.

Told & Skat 1. De fleste produkter er underlagt betaling af told (e.g.i USA) eller andre afgifter, og andre afgifter, herunder value-added tax (MOMS), eller andre afgifter.Hvis disse er gældende, vil de blive opkrævet og fastsættes, når forsendelsen er behandlet i den gældende toldvæsenet i dit land.Tjek venligst dit lands import politik til at forstå og vurdere anvendeligheden af og dit ansvar for sådanne eventuelle told eller afgifter, for at de produkter du køber. 2. Alle gældende afgifter og afgifter, hvis der er nogen, er ikke inkluderet i købsprisen af din ordre eller transaktion.Hvis de er gældende og der opkræves, så de er din (og ikke vores eller producentens eller leverandørens) eneste og eksklusive ansvar, og skal betales af dig direkte til din regering eller kurer firma, når produkterne er leveret. 3. Betaling af de ovenfor nævnte told, afgifter og skatter er ikke vores (eller producentens eller leverandørens ansvar. 4. Vi skal ikke være ansvarlig for eventuelle forsendelse og skikke forsinkelse, da dette ligger uden for vores kontrol.

Garanti og Returnering 1. Kun det defekte produkt vil blive tilbudt udveksling. 2. Defekte produkter skal returneres inden 30 dage fra den dato, hvor du afgiver din ordre. 3. Det kan tage op til 7 arbejdsdage at behandle din retur, efter vi har modtaget din vare.Sikre, at mobiltelefon ikke er Kunstig skade og gøre'ot tage ud til mobiltelefon.Retur fragt betales af Køber.Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering og din po#. 4. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Hjemmehosfeen.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning. 5. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Kontakt Os 1. Vi er afhængige af vores kunders tilfredshed at lykkes.Så din feedback er meget vigtig for os.Når du har modtaget din vare, bedes du give feedback til os, da dette vil informere os om, at du har modtaget dine varer.Vi vil også reagere ved at give dig positiv feedback samme dag. 2. Hvis du er tilfreds med vores produkter.Bedes forlade os positiv feedback, og introducere vores bedste service, bedste kvalitet til dine venner. 3. Kontakt os, inden de forlader en negativ neutral feedback.Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer.

Mærke Logitech
Forbindelsesmetode Trådløs lyd
Model-Nummer Logitech H600
Oprindelse KN(Oprindelse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer