Nyhed Reduced price!
5-12V Car Universal 2RCA Bluetooth-5.0-Adapter til AUX-Musik + MIC Opkald Til Alpine, Pioneer, Med Mikrofon Tilbehør

5-12V Car Universal 2RCA Bluetooth-5.0-Adapter til AUX-Musik + MIC Opkald Til Alpine, Pioneer, Med Mikrofon Tilbehør

kr58.12

-18%

kr71.74

Ny vare

På lager

Tags: car radio, pionner højttaler, kamera microfone, cap alpine, lyd dslr, 2rca kabel, bluedio bluetooth-mikrofon, ios usb-audio interface, , fm, gruppen mikrofon.

Funktioner :

* 100% helt nye og høj kvalitet

* Lavet af høj kvalitet materiale, holdbart og praktisk at bruge

* Produktet understøtter en effektiv overførsel af musik, version 5.0, kompatibel med følgende versioner.

* Hvis opkaldet kommer, kan du besvare opkald, lyden er klar.

* Hjælp Jerry Bluetooth-master chip, Bluetooth-version 5.0, high-speed transmission uden forvrængning, og lyd kvalitet på op til high-definition standard.

* Bil Bluetooth musik afspiller har trådløs musik overførsel funktion, som er rettet mod gamle og nuværende bil audio, fordi mange forbrugere finde ud af at lytte til musik, er normalt en besværlig ting.Hvis du ikke har en bil uden en lyd-input port, du har brug for at brænde en skive Og opdatering af disc ' ens lyd-kilde er langsomt og besværligt, for eksempel, nogle biler er udstyret med eksterne lydinput portene, og du er nødt til at trække en lang signal kabel til at lytte til musik.Det er meget besværligt at trække i midterkonsollen.Hvis du bruger en Bluetooth-transmission, kan du sige farvel Rodet, kan du også afspille musik online.I den æra af streaming-medier, på forskellige online-apps er ganske praktisk, og den lydkilde, der er opdateret i tide.

* Dette produkt er af forskellige mærker, modeller.Det er udstyret med forskellige stik parring ifølge reserveret interface på bagsiden af den oprindelige bil-vært.Produktet benytter en bred vifte af spænding input til at tilpasse sig forskellige miljøer.

*Gælder Modeller:

Det er egnet til forskellige efter-installeret CD-afspillere, som for Alpine, Pioneer, til Clarion og andre navigatører.Den originale bil er udstyret med en AUX-I lotus kvindelige hoved højttaler, som kan være modsat indsat til RCA male hoved for at opnå Bluetooth-musik.

Specifikation:

* Bluetooth-Navn: JieRui-BT 5908

* Bluetooth Version: 5.0 (Compatible Med 5,0 Nedenfor Versioner)

* Produkt Spænding: 5-12V

* Mikrofon Kabel Længde: 1,5 Meter(Ca.)

Pakkens Indhold:

1 Sæt Bluetooth-Adapter

Bemærk:

1.Den reelle farve varen kan være lidt forskellige fra de billeder, der vises på hjemmesiden, der er forårsaget af mange faktorer såsom lysstyrken på din skærm og lys lysstyrke.

2.Tillad lille manuel måling afvigelse for data.

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer