Nyhed Reduced price!
1 Par 10mm Motorcykel Faldende Beskyttere Udstødning Ramme Skyder Anti Crash Pad Protektor for Kawasaki YAMAHA, Honda, Suzuki Ducati

1 Par 10mm Motorcykel Faldende Beskyttere Udstødning Ramme Skyder Anti Crash Pad Protektor for Kawasaki YAMAHA, Honda, Suzuki Ducati

kr86.63

-14%

kr100.74

Ny vare

På lager

Tags: hayabusa udstødning slider, udstødning skyder gsxr, grom frame sliders, kvinder skydere, bil skydere, ktm crash skydere, crash skydere, udstødning stål slider, 300 udstødning slider, ktm udstødning skydere.

1 Par 10mm Motorcykel Udstødning Frame Sliders Anti-Crash Pad Faldende Protector

Dette billede slider er designet for at forhindre din motorcykel går ned og skrabe, når racing eller fast hastighed kører.Det kan ikke kun beskytter motorcykel udstødning, men også fungere som en stødpude i nogle fare eller emergent lejligheder.Der er flere mode farver til valg.

Funktioner: Høj torsion og stress resistens, der er designet til at forhindre din motorcykel går ned & ridser, når racing eller fast hastighed kører.Selv når de falder på jorden, rammen skyderen kan beskytte motorcykel dele og sager, for at minimere skaden.Hurtigt skrue-on montering, det er meget praktisk og nem at installere.Der er 5 farver til valg, som passer til de fleste motorcykler med en 10mm installation af hullet.Leveres med aluminium legering T6063, anodiseret finish for at forhindre, fra oxiderende, til at beskytte din cykel flere gange af heavy crash, meget holdbar og kan bruges i lang tid.

Specifikation:

Betingelse: 100% Helt Nye

Materiale: Aluminium + Nylon

Farve: Rød, Orange, Guld, Blå, Sølv (Valgfrit)

Størrelse: 119 * 57 mm/4.7 * 2.2 i

Skrue Diameter: 10mm/0.4 i

Pakke Vægt: ca. 411g/14.5 oz

Pakke liste:

1 * Par af Motorcykel Ramme Slider

Bemærkninger:

1. Let at installere, men professionel installation anbefales.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra de rigtige objekt.Vær den eneste ene som standard.

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW. \ 2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Hjemmehosfeen.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret

Om feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

style3" farverige scooter dele snavs pit cykel tilbehør motocross hjul
Montering Motorcykel Ramme Skyder Anti Crash Caps motor beskyttelse
style4 motorcykel Crash Pad motorcykel frame sliders moto
Oprindelse KN(Oprindelse)
Item Længde 11.9inch
Skrue Diameter 10mm/0.4 i
Fitment1 Moto Crash Pad Beskytte Faldende Beskyttere CNC Aluminium Legering
Item Bredde 5.7inch
Model Navn Faldende Protector
style2 Crash Pads Protector Motorcykel
Størrelse 119 * 57mm/4.7 * 2.2in
Element Vægt 411g
Stil Motorcykel Tilbehør, reservedele Udstødning Skydere
Materiale Type Aluminium legering + Nylon
Materiale Aluminium legering + Nylon
Item Højde 0inch
Mærke ESTINK
Element Type Faldende Beskyttelse

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer