Nyhed Reduced price!
Baby Silikone Blød Badning Rensebørste Brusebad Massage Krop, Hoved Baby Ultra Soft Peeling Elephant Design Badekar Krop Børste

Baby Silikone Blød Badning Rensebørste Brusebad Massage Krop, Hoved Baby Ultra Soft Peeling Elephant Design Badekar Krop Børste

kr47.99

-30%

kr69.54

Ny vare

På lager

Tags: baby hoved vask hat, baby johnson baby vask, elefant-brusebad, baby hoved vask, bade baby silikone, bambus håndklæde, tegnefilm håndklæde, johnsons baby vask børn, grøn skærm små, baby badekar hoved band.

1. Forberedelse Tid:bekræft Venligst leveringsadresse forsigtigt, når du placerer ordren(r).elementer vil være skibet inden for 1-3 dage efter betalingen ryddet.

2. Vær venlig ikke 1-3 lav score på forsendelse forårsage oversøisk forsendelse vil blive påvirket af mange faktorer, såsom Dårligt vejr,fortoldning, Post-strike osv.Normalt,15-60 dage at nå frem til destinationen,forskellige lande ankom på forskellige tidspunkter.men hvis den samlede prissætning af din ordre er mindre end $5,00, denne service er IKKE at blive sporet.

3. I tilfælde af toldangivelsen, lov af Gud eller ferie sæsoner, levering periode måske udvidet til additional15-20 dage.Ikke noget ansvar er pålagt os for forsinkelse, som skyldes nogen af ovenstående situationer.

4. Hvis du ikke har modtaget de varer du har bestilt efter 60 dage fra betaling, bedes du kontakte os.Vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Om Told.

I betragtning af vores kunders fordel, at Vi er tvunget til at sende din bestilling med almindelig post.Vær dog opmærksom på, told er ude af vores kontrol, kan vi ikke garantere, ikke skat gebyr, og der vil ikke være nogen skat gebyr.Vi oprigtigt undskylde for de gener, dette måtte forvolde dig.

Du bedes kontakte os, før nogen neutral eller negativ feedback, vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

I følgende tilfælde, betaler køber for returnering af varer, eller bevarer varer, og er enig med sælger om størrelsen af afkastet.

1. Varen er modtaget af køber, er ikke anført ovenfor.

(Bemærk: på Grund af forskellen i opløsning og lysstyrke, der kan være en lille farve forskel i praksis, som har det ingen betydning for selve produktet, al den størrelse oplysninger er manuel måling, hvilket kan føre til 0,5-1 cm tilladelige fejl.Mange tak for din forståelse.

2. Produkter med kvalitet problemer.

(Bemærk: på Grund af den lave kvalitet, men det er næsten umuligt, fordi alle de produkter, vi tilbyder, er af høj kvalitet og konkurrencedygtige priser.) Der er ingen grund til at bekymre sig.

3. Kan jeg købe en masse i din butik?

(Bemærk: Ja.Hvis du ønsker at købe i store mængder, kan du kontakte os for at drøfte engros pris.Vi vil give dig den bedste pris.

Hvis du har andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.Rosaline vil altid give dig den bedste service og produkter

Mønster Type Dyr
Materiale Type Silikone
Model-Nummer Badning Børste
infantil Silikone Badning Børste
Størrelse Non-adjustable
Aldersgruppe Babyer
Materiale Silikone
Oprindelse KN(Oprindelse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer