Nyhed Reduced price!
Luksus Kvindelige Vand, Lys Blå Sten Ring I Sølv Farve Large Oval Ring Løfte Om Kærlighed, Engagement Ringe Til Kvinder

Luksus Kvindelige Vand, Lys Blå Sten Ring I Sølv Farve Large Oval Ring Løfte Om Kærlighed, Engagement Ringe Til Kvinder

kr21.31

-89%

kr213.07

Ny vare

På lager

Tags: usb-30 2 ssd-kabel, touch-panel bq5070, usb-hdmi anti støv, vinter hatte jakke, samsung j727 dele, turbo oplader 70ar, turbo chrome cruze, timer 16amper wifi, vinter hatte ridder.

Guld Udfyldt Smykker er et solidt lag af kvalitet guld varme, der er bundet til en intern juvelerer metal..Det har alle de gode egenskaber af massivt guld smykker.Det er meget langvarig, og hvis taget sig af, vil vare et helt liv.Venligst forskning Guld Fyldt Smykker på internettet for at finde ud af mere information om denne store nyt produkt.Må ikke sammenligne guld fyldt smykker til belagte smykker, da der ikke er nogen sammenligning.

1.vi sender alle vores varer til hele verden inden for 48 timer ved china post, der er registreret mail/ePacket/kina post almindelige lille pakke/DHL/EMS.

Shipping måde afhænger samlede penge af din ordre

2. Nogle gange kan det tage op til 4-7 uger på grund af strenge brugerdefinerede Kontrol.

3. Service transit tid er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

4.Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen skal matche din Shipping adresse.

5.Efter send til post(vis venter køber modtager varen), kan Vi ikke ændre adresse længere,så tjek venligst adressen før det.

6.Hvis du ikke har modtaget din forsendelse, inden 60 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

1) Hvis produkter er ikke samme som desription eller beskadiget i transit.Kontakt os inden for 7 dage og tage et foto ,vil Vi gensende eller refundere pengene til dig.

2) For enhver årsag, du er ikke tilfreds med de varer, vi accepterer returnering og udveksling inden 7 dage efter du har modtaget din vare og du er nødt til at betale for shipping pris

3) Du kan kontakte os ved at efterlade os en besked under denne henblik på Hjemmehosfeen.dk eller ved Trademanger, vil Vi svare dig hurtigst muligt

Hvis du har andre spørgsmål, eller vil have flere oplysninger om nogen af vores produkter, så tøv ikke med at kontakte mig på min trademanager .Men hvis du får det, når du modtager varen, Hvis du ikke er tilfreds med dette, bedes du venligst kontakte mig først, og jeg vil løse spørgsmålet med din tilfredshed , inden de forlader feedback

Funktion Stemningen Tracker
Indstilling Type Bens Indstilling
Køn KVINDER
Model-Nummer SMT6542
Mærke Bamos
Kompatibilitet Alle Kompatibel
Metaller Type INGEN
Form\mønster Oval
Materiale Cubic Zirconia
Stil Trendy
Ringe Type Bryllup Bands
Lejlighed Engagement

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer